Свързани новини

11.09.2014 16:23

Мъртво пиян граничен полицай блъсна бебе в количка

Видян 1690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес сутринта в бургаското село Крушевец автомобил управляван от много пиян шофьор помете едногодишно дете в количка. Ужасният инцидент е станал близо до центъра на населеното място на пътя, през който минава трафика от Бургас към Малко Търново. Лекият автомобил се е качил върху тротоара от отсрещното движение. Точно на това място на банкета пред хранителен магазин е била оставена бебешката количка с дете. При жестокия удар невръстното е изхвърчало под гумите на колата и е починало на място. Очевидци разказват пред Флагман, че след случилото се, вместо да се притече на помощ шофьорът отишъл на отсрещния тротоар и започнал да говори по телефона.  Нямало никакъв спирачен път на колата, твърдят още потресените жители на Крушевец.


На местопрестъплението веднага са пристигнали униформени. Установено било, че извършителят е граничен полицай. Освен всичко той е бил мъртво пиян.


Колегите на извършителя от Гранична полиция в Бургас също са отишли на мястото на инцидента, за да го пазят. Източници информират, че му давали кисело мляко, за да бъде намалена концентрацията на алкохол в кръвта му.


Малко след катастрофата, граничното ченге е закарано в ареста в Бургас, от където му е взета кръвна проба, за да се установи с колко точно промила е управлявал колата.


До късно вечерта вчера районът на инцидента бе отцепен от криминалисти.


"Няколко пъти исках в тази отсечка да се поставят легнали полицаи, но от общината ми отговаряха, че това е невъзможно, пътят бил международен", казва кметът на селото Иван Иванов.


Около следобяд майката на Паоло, който бе убит в Стара Загора в началото на лятото, се срещна с почернените родители на починалото момиченце от с. Крушовец, за да им окаже подкрепа в трудния момент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец