23.08.2012 10:54

Марешки: Ще бъда в следващата политическа тройка на България

Видян 1435 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз ще бъда в следващата политическа тройка на България. И си поставям за задача да кажа на хората, че няма как министри от правителството на Тройната коалиция и членове на НДСВ в момента да се връщат на бял кон и да твърдят “Ние сме новите хора”. Това го казвам за Меглена Кунева и Милен Велчев. Те няма да влязат в парламента, категоричен съм. Това заяви пред bTV варненският бизнесмен Веселин Марешки.


На местните избори в морския град той бе основен конкурент на градоначалника Кирил Йорданов.


Марешки добави, че е десен човек като всеки бизнесмен. “Но от друга страна съм най-социалният човек в държавата, защото знам, че всеки месец 3 милиона българи купуват от нашите лекарства”.


Запитан дали ще премахне незаконната си постройка на брега на Черно море, която бе обект на медийно внимание тези дни, Веселин Марешки отвърна: “Уважавам министър Павлова и ако наистина се окаже, че построеното от мен е незаконно, собственоръчно ще го премахна и ще спазя закона”.


Този коментар бе по повод думите на регионалния министър, че сградата на Марешки, намираща се на плажа Кабакум, е с площ, надвишаваща допустимата. “Затова единият от етажите трябва да бъде премахнат. По този начин ще бъде спазен законът. Нищо лично към господин Марешки”, заяви също пред bTV министър Лиляна Павлова.


Варненският бизнесмен подчерта, че спекулират с името и имотите му. "В конкретния случай става въпрос за частен имот на една от моите фирми, поясни бизнесменът. Това е клуб, до който всеки има достъп, стига да може да си го позволи. Фитнесът е около 100 лв. на час", допълни Марешки. Той бе категоричен, че е спазил законните изисквания, построявайки спорния клуб на брега на Черно море.


Марешки заяви, че цялостната му дейност е “на светло”. “За всичко си има касови бележки, всичко е чисто и видимо”, каза варненецът. “Аз мога да губя, но не правя нищо на всяка цена”, подчерта той.


Като собственик на верига от аптеки Веселин Марешки коментира и по-ниските цени на лекарствата, които се предлагат в неговите обекти. “Аз правя наистина големи отстъпки. Аз бих намалил цените на лекарствата не с 2, а с 5%. Ако хората нямаха нужда от това, което правим, то няма как да върви”, каза бизнесменът и добави: “Това го казвам с увереност. Намерил съм начина да правя нещо за хората и аз да печеля”, заяви бизнесменът от Варна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.