Свързани новини

25.03.2021 10:49

Мандатът на НС не бе лек: Дариткова

Видян 1516 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мандатът на 44-тото Народно събрание не бе лек, от първите дни на следващото ГЕРБ ще положи усилия за възстановяването на нормалния диалог между партиите и между различните институции.
Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС в 22-ри МИР Смолян д-р Даниела Дариткова в декларация за края на 44-тия парламент, предаде Фокус.

"Мандатът на 44-тото Народно събрание не беше лек. Той премина през обществени, политически и геополитически сътресения", каза д-р Дариткова.

"През последната 1 година милиони бяха принудени да променят начина си на живот и да приемат това, което днес наричаме нова нормалност. Борбата с COVID- 19 живота си загубиха стотици лекари, медицински сестри и медицински персонал, въпреки това българската здравна система успя да устои на натиска", каза още д-р Дариткова. Към тях тя прибави и медиците от Националния оперативен щаб.

"В моменти на подобни изпитания българското общество се нуждае от единство и разбирателство. Като израз на различните групи в обществото българският парламент е мястото, където различията трябва да бъдат очертани, но и да бъдат надскочени. 44-тото Народно събрание не винаги беше на нивото на предизвикателствата", допълни още д-р Дариткова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ изтъкна, че през последните 4 години депутатите в българския парламент често са отправяли обиди към един към друг. "Често забравяме, че обиждайки политическите си опоненти, забравяхме, че обиждаме и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 мафия в действие 25.03.2021 11:05

    Защо устатата Дариткова упорито крие, че дядо и е бил председател на ГК на БКП и благодарение на него е завършила за лекар в СССР-Ленинград, а нейния съпруг от десетилетия си върти далаверите и алъш-вериша в Пампорово?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак