Свързани новини

29.05.2009 16:54

Майка-алкохоличка изтръгва деца от баща им с помощта на съда

Видян 4918 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четвърти ден продължава една човешка драма в Асеновград, съобщават българските медии. Тя се върти около децата на българина Тодор Василев и полякинята Барбара Ядвиг - момиченце и момче на име Николета и Павел.


Бащата - Тодор - е разведен с майката, която по думите на бабата Мария е алкохоличка, наркозависима и вероятно е проституирала, съобщава Телеграф. Той води и губи няколко дела за попечителство, така че децата му трябва да бъдат предадени на майката, живееща в Полша, и следователно изведени от страната.


От няколко дни продължават опитите за изпълнение на съдебното решение - против волята на децата, които не искат да се върнат при майка си. В тях активно участва автомобил, предоставен от полското посолство у нас. Вчера момиченцето беше отведено насила в дипломатическата кола. Докато е ставало това тя е викала "Помощ, бабо! Моля, помогнете ми! Бабо, спаси ме!", информира Телеграф.


Момчето - Павел - успя да избяга и се крие, тъй като не иска да бъде отведено при майка си.


Грозните сцени изглежда ще продължат, защото според съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева "няма друг вариант освен да се изпълни съдебният лист", тъй като според съда бащата е отвлякъл децата си.


От Фондация "За нашите деца" определиха като неправилно случващото се, съобщава сайтът dnes.bg. То ще допринесе за "емоционални и психологически трудности", които ще се отразят върху детските възприятия за родителските отговорности и отношенията в обществото, заявяват от фондацията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог