Свързани новини

20.04.2021 11:54

Мая внесе промени за ограничаване привилегиите на народните представители

Видян 1139 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова внесе промени в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, с които ограничава привилегиите на народните представители.


С предложените изменения се отменя признаването на допълнителни разходи за частен или обществен транспорт, включително и самолетните билети, на народните представители. Отменят се и квартирните и дневните, плащани от Народното събрание. Служебните автомобили пък се ограничават до един за парламентарна група.


Манолова предлага и излъчване на заседанията на Народното събрание и на значими заседания на комисиите пряко във Фейсбук страница на парламента, а не само на интернет страницата.


С промените Манолова връща блиц контрола всеки четвъртък. Измененията отменят възможността министрите да отлагат отговорите на въпросите с допълнителна една седмица за редовния парламентарен контрол в петък.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.04.2021 12:30

    Браво, по делата ще ги познаете! Народът едва оцелява, те в разкош тънат и се чудят как да си увеличават непрекъснато заплатите с по няколко стотин лева на всяко тримесечие, въпреки, че болшинството от тях не знаят за какво са там и за това изглеждат като стадо овци

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв