Свързани новини

11.04.2021 21:22

Мая почва ревизия на Борисов, а Слави одобрява

Видян 3412 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Депутатите от Изправи се! Мутри вън! (ИМВ) са готови още в първия ден на парламента да внесат предложение за комисия по ревизия на управлението на Бойко Борисов”, обяви съпредседателят на коалицията Мая Манолова пред БНР. "Разговаряли сме с партията на Слави Трифонов и тя ще подкрепи този проект за решение... Ще настояваме да има парламентарен контрол всеки ден на всеки един от министрите на Борисов. Първи в парламента ще извикаме финансовия министър",  заяви тя. Манолова се закани всеки ден да има парламентарен контрол. Първият извикан - Кирил Ананиев, ще трябва да обясни истината за финансовото състояние на държавата."Тези 50 лева, които ГЕРБ даде на пенсионерите до провеждането на изборите, ние ще настояваме да бъдат продължени поне до края на т.г., а от следващата да има преизчисление на пенсиите, които, освен тези пари, да включи още", каза тя. ИМВ  настоява  настоящият парламент да финализира дейностите по изработването на Националния план за възстановяване от пандемията, за да се спази срока за изпращането му в ЕК, който е до 30 април.От формацията са готови и с предложения в Закона за извънредното положение, които да дадат пряка финансова подкрепа на малките предприятия. Обещали сме по една депутатска заплата да получи всяка малка засегната фирма - 7000 лв. "150 млн. лв. - на толкова изчислихме тази подкрепа", каза Манолова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 12.04.2021 10:48

    Само и единствено ревизия на мутропрестъпника Борисов ще покаже колко пъти и години са пълнени чекмеджетата от залъка на хората и защо всичко и всички сме на дъното, а властта и приближените и менте бизнесмени живеят в благоденствие и трупат милиардите от еврофондовете и бюджета в лични сметки. Няма как да продължим на пред, ако откраднатите много милиарди не се върнат обратно там, от където са откраднати от позиция на власт и управление. Затвор и пълна конфискация за да знаят следващите какво ги очаква!!!

  • 001 ПЕНСИОНЕР 12.04.2021 09:45

    Хубави думи.Ще ми се да им вярвам.Тези приказки Г-жа Нинова ги говореше през целият период на предишния Парламент.Никой обаче не я чуваше.ЕООД ГЕРБ и тъй наречените Патриоти бяха глухи.УСПЕХ на новият ПАРЛАМЕНТ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби