Свързани новини

28.01.2010 09:42

Магистрати се оплакват от обиди на Берлускони

Видян 1542 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Асоциацията на италианските магистрати осъди обидните изявления на премиера Силвио Берлускони по адрес на магистратите, както и законите, които са направени така, че са му помагат да избегне преследване и рушат съдебната система.


"Ние не искаме да свикваме с една политическа практика, която включва обиди. В същото време сме принудени да слушаме ежедневно нападки и заплахи срещу магистратите", се казва в документ, който ще бъде прочетен в събота по повод началото на съдебната година. "Клоака, рак, метастази, побъркани, са само част от изразите, които премиерът използва, говорейки за магистратите". Според Берлускони "червените съдии" искат да го елиминират от политическата сцена чрез съдебни средства. "Магистратите не са ангажирани в конфликт и не се противопоставят на никого. По тази причина ние казваме: Стига нападки", се казва още в обръщението на магистратите. Те настояват и за прекратяване на разрушителните според тях реформи в съдебната система, с приемането на закони, лишени от здрав разум и създадени единствено, за да обслужват "конкретни съдебни дела", а именно тези на Берлускони. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.