Все още се набират доброволци за експерименталното лекарство

Свързани новини

11.02.2022 16:46

Лечение с хапче срещу К19 в Пловдив намалява смъртността с 89%

Видян 2273 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Експериментално клинично изпитване на хапче за лечение на ковид-19 тече вече и в България, съобщи за Plovdiv24.bg д-р Атанас Парев от МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив. Изпитването се провежда и в Пловдив, в същата болница, под негово ръководство, той е главен изследовател и работи със свой екип.




Все още се набират доброволци за експерименталното лекарство, но по мнението на д-р Парев засега хората не проявяват особен интерес, тъй като виждат, че Омикрон протича по-леко.




Иначе в света има над 200 места, където тече експериментът, като целта е да се наберат поне 2000 души. Лекарството се прилага във всички континенти и за всички раси, тъй като производителят държи на това. Две са фирмите, които са разработили лекарство за Ковид и те отдавна са известни на света. Лекарството вече се продава в аптеките във Франция.




Вече са приключили клиничните изпитвания за най-тежко болните. Става въпрос за болни от ковид с висок риск от прогресия към тежко заболяване. "Резултатите са уникално добри. Намалихме смъртността и влизането в болница с 89%“, посочи д-р Парев. Те са оповестени на сайта на производителите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.02.2022 01:32

    Велики боже, ремантадин идеално лекува този вирус, наречен ковид 19, но трябва да купуваме скъпо и прескъпо далавераджийските .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв