Свързани новини

29.03.2021 22:00

Кубрат стартира президентска кампания?

Видян 8855 пъти | Коментари 9
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кобрата излезе с неочаквана реч във Фейсбук, която прилича на старт на кампания за изборите за държавен глава наесен. Кубрат Пулев, който месец след вота на 04.04 става на 40г. и вече може да се кандидатира за президент, представи цял манифест за текущата обстановка у нас.
"Обръщам се към Вас, уважаеми политици: Имам усещането, че Вашата битка, не е битка за справедливост! Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно лаене в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та вече чак ни се повръща”, започна обръщението си той.
„Всички Вие, които се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи! Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните коалиции, задкулисните Ви договорки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безочливо поведение.Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!”, запита Пулев.
„Самозабравихте се, изгубихте се. Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни. Вие се провалихте!
Не се справихте с епидемиологичната криза и допуснахте хаос, паника и всеки да се спасява сам. Така и не успяхте да подобрите живота на вече 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек. Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ! Не го подлагайте на повече унижения!”,  апелира боксьорът.
„Живейте Вие с 300 лева на месец! Живот ли ще е изобщо, или оцеляване”, каза още той по адрес на политиците. 


„Уважаеми сънародници. Вярвам в мъдростта и силата на българския дух!
Не продавайте гласа си! Бъдете активни и изисквайте от тях резултати, а не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 30.03.2021 15:26

    Ухааа!Шок и ужас!Това трябваше да го публикувате на 1-ви април,макар че не е от най-добрите шеги.Някой ни се подиграва от името на Пулев. Всъщност,това е зловещо!

  • 008 Anonimen 30.03.2021 14:41

    Сакън, не! Цар имахме, пожарникар имахме, физкултурник-лекоатлет имахме, само боксьор ни е артък!?

  • 007 Anonimen 30.03.2021 11:18

    Пулев в ролята на поредното магаре на банкянския Ганьо. Предишното - рабфак абсолвентката Цачева, не успя, магарията й лъсна дори за слепците и идиотите.

  • 006 Anonimen 30.03.2021 10:25

    Едва ли го е писал той. Преди вречме издрънка една голяма глупост - какво му забранявали при"комунизма", а тогава е бил на 5-6 години със забележката, че никъде по света не е имало комунизъм. Той е зависим, товае един трик. Вслушайте се в предизборнинте "програми"на една втръснала от "управление" партия и вижте как са събрали всички терзания на българите в едно, за да оцелеят на хранилката. Никога няма да гласувам за примитиви, ще кажа - потенциалът ми от опит, морал, образованост и култура, не ми позволяват това. Има хора, които позволяват с радост да бъдат използвани.

  • 005 ПЕНСИОНЕР 30.03.2021 09:54

    БРАВО!!! Слаб е Българският език да изразя възхищението си. Само имам една забележка.Спри с този много тежък спорт. СВИДИШ МИ СЕ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби