Не мога да опиша с думи въодушевлението на колегите и преподавателите ми, уважението и любовта им към Елизабет II. И нейната скромност и изключително топло излъчване.

Свързани новини

09.09.2022 10:34

Кралицата дойде в университета ми: Шефът на СОС

Видян 1140 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Видях кралицата през 2012 година, когато тя посети университета ни - King’s College London, на който британският монарх е патрон от основаването му през 1829 г. Тя откри нова част от кампуса ни на London bridge. Не мога да опиша с думи въодушевлението на колегите и преподавателите ми, уважението и любовта им към Елизабет II. И нейната скромност и изключително топло излъчване.

След месеци по улиците на Лондон празнувахме Диамантения й юбилей. Казвам “празнувахме”, защото вече и аз бях част от почитателите й.
Толкова ме трогна отношението на цяла една нация към държавен глава, че изчетох много за нея, изгледах нейни интервюта и до днес в моите очи тя остава пример за себеотрицание, пълна отдаденост на дълга си към кралството и народите на Общността, не просто държавен глава, а световен лидер.

Тя показа на милиони по света колко сила, мъдрост и смирение може да има у едно човешко същество, у една дама, сблъскала се с превратностите на различни епохи и понесла най-тежките изпитания на съдбата - вместо и в името народа си. Мир на праха й", пише шефът на СОС Георги Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби