Свързани новини

14.07.2023 12:52

Крайно време е да започнем да мислим трезво и обективно за войната в Украйна : Радев

Видян 737 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма как да излезем от кризите без родолюбие. Хиляди българи дойдоха на Рожен, това ясно показва, че България се пробужда и отхвърля нихилизма и подмяната. Няма как да излезем от кризите и да градим устойчиво бъдеще без родолюбие, без да уважаваме нашата родова памет, традиции и нашите предци", заяви на събора на Рожен президентът Румен Радев, предаде БНТ.

По думите му е крайно време да започне да се мислим трезво и обективно за войната в Украйна.

    "За съжалението точно в такива критични времена българските управляващи нямат собствено мислене, мнение и позиции. Трябваше ли големите държави членки във Вилнюс да заявят, че ускореното приемане на Украйна в НАТО в момента е абсолютно неприемливо, за да започнат най-сетне и нашите управляващи да сменят позицията си", допълни Румен Радев.

Той попита дали България трябва да чака освен министъра на отбраната на Великобритания, който заяви, че не може страната му да бъде склад за въоръжените сили на Украйна, да чакаме и други министри на отбраната да го кажат, за да спрат нашите управляващи да гледат на българските въоръжени сили като склад за въоръжените сили на чужда армия.

"Нашите управляващи се опитват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те повишават нашата сигурност, напротив. Този конфликт се задълбочава, жертвите стават повече, колкото повече оръжие поглъща, толкова повече загинали хора, разрушения ще има. Украйна настоява да води тази война, сметката се плаща от цяла Европа. Тази война има много измерения, не само военно, а и икономическо, социално, политическо. Тя е заплаха и риск за цяла Европа", каза още Румен Радев.

Относно разпределението на комисиите в парламента президентът коментира, че е очевидно, че циничният сценарии от записите е в ход, а формулата е много проста - власт срещу легитимация за сметка на измамения български избирател.



Снимка: БНТ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 16.07.2023 20:46

    Скапана руска подлога. Тоя ватник да хване да се обеси на пилона. Боклук.

  • 003 Anonimen 16.07.2023 11:19

    Влашко, Молдова, голяма част от съвременна Украйна са били васали на Османската империя. Още с влизането си в тези територии циганите са били заробвани, като робството продължава до 1856г. За да избягнат заробване, много цигани приемат юдаизма или исляма (гагаузите) защото индивиди от тези религии не се заробвали. Не са се вземали и еничери от тези религии.

  • 002 Anonimen 16.07.2023 11:08

    . Ukraine is a total Jewish war. Jewish President Zelensky stated on record his plans to turn Ukraine into “Big Israel.” Zelensky was put into power by Israeli/Ukraine oligarch Igor Kolomoisky. George Soros NGOs laid the groundwork for neoliberal BlackRock-Ukraine. The Ukraine War is managed by Biden’s Jewish state department. The Ukraine money laundering operation is run by BlackRock and Sam Bankman-Fried financial operatives with healthy profits funneled to non-Jewish Zionists like the Biden and Clinton crime families. Richard Solomon – July 4, 2023 Целта е укитата и рашките да се самоизтребят и да очистят терена за нов Израел.

  • 001 Anonimen 15.07.2023 12:34

    Българските телевизии и управляващите така усилено работят за Украйна, че сякаш техния президент е Зеленски, не Радев.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей