Свързани новини

13.04.2021 09:24

КПКОНПИ: Съдии, прокурори и следователи без имотни декларации

Видян 5007 пъти | Коментари -23
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Съдии, прокурори и следователи няма да представят декларации за имущество и конфликт на интереси пред антикорупционната комисия (КПКОНПИ), чийто председател е бившият главен прокурор Сотир Цацаров. Това ги прави недосегаеми за журналистически разследвания. Досега бяха публични.
В решението се посочва, че споменатите вече магистрати  трябва да декларират имотите и интересите си единствено само пред Инспектората на  Висшия съдебен съвет (ИВСС) по реда на Закона за съдебната власт. Промените в нормативната уредба са започнали още в началото на месеца, когато поверената на Цацаров комисия е взела решение  по смисъла на Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. Малко повече от 10 дни след това промените са факт.
Решението е изпратено на ВСС, председателите на върховните съдилища, главния прокурор и на Инспектората на Висшия съдебен съвет.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 13.04.2021 23:56

    Вместо да изнасят данните за тайни сметки в чужбина на тези хора, този ги закриля с отпадането на декларациите. Какви ли ги е дробил този човек като гл.прокурор скоро би трябвало да се разбере. Масони, братя по интереси, гарван гарвана око не вади.....

  • 004 Anonimen 13.04.2021 21:12

    Я, този метаболитен уродляк цЪцаров още бил жив!И гуца ли гуца.

  • 003 Anonimen 13.04.2021 20:20

    Остава и на съдиите, на прокурорите и на следователите,подобно на кардиналите на папа Пий ХХ, да им се разреши да упражняват педерастията поне през четирите летни месеца.Това също май е в компетенциите на Цацаров.

  • 002 Anonimen 13.04.2021 14:28

    докога ще сте БОГОПОМАЗАНИ от съда?какви сте вие и от къде сте дошли?

  • 001 Anonimen 13.04.2021 09:30

    Ами направо да я закриват тази измислена комисия, създадена с цел само да прикрива и скрива престъпниците във висшите среди на властта и институциите и да осигури апетитна заплата на Цацаров и купища шуробаджанашки калинки. Излишни и ненужни разходи в и без това опосканата от кражби държава и оцеляващ от геноцида народ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби