Към 11 юли няма данни за подадено от "Булгаргаз" в енергийния регулатор заявление за утвърждаване на цени на природния газ от 1 август.

Свързани новини

18.07.2022 10:07

Ковачева пита енергийния министър има ли достатъчно природен газ

Видян 761 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Омбудсманът Диана Ковачева изпрати питане до енергийния министър в оставка Александър Николов дали ще има достатъчно природен газ за есенно-зимния сезон.


Към 11 юли няма данни за подадено от "Булгаргаз" в енергийния регулатор заявление за утвърждаване на цени на природния газ от 1 август.


Загриженост буди и публично оповестената информация, че България се намира в тежка ситуация с осигуряването на газ за нуждите на вътрешния пазар – както за небитовите клиенти, така и за домакинствата и топлофикационните дружества. Понастоящем българското общество не разполага с обективна информация по темата, пише омбудсманът.


Тя обръща внимание, че според изпълнителния директор на обществения доставчик никой не знае какви ще са ценовите нива на природния газ през зимата и дали изобщо ще има газ, което създава основателно безпокойство сред мениджърските екипи на топлофикациите и техните битови клиенти, както и сред домакинствата, допълва Диана Ковачева.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Арменският Поп 18.07.2022 10:37

    Арменският Поп и отговаря: НЕ КОЛЕЖКЕ !!!! А Омбудсманът Диана Ковачева не е свършила работа и за ЕДНА СТОТИНКА, а получава 10 000 лв. заплата !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци