Свързани новини

14.07.2009 18:42

Костов: Синята коалиция гарантира стабилност

Видян 1560 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Страната ни е в криза, без доверието на европейските партньори и в тази ситуация Синята коалиция е готова да даде политическа стабилност на България, като сподели отговорността по изработването на правителствената политика и политиката в народното събрание", заяви съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов преди посещението си при президента, предаде БГНЕС.


От синята коалиция са категорични, че няма да допуснат политическа дестабилизация в България, защото обстановката е наистина сложна. Костов очаква партията му да бъде поканена на разговори от ГЕРБ. Такива засега, обаче не са се състояли. "Не е добре да преговаряме през медиите", е мнението на Костов. Между десните и ГЕРБ няма тема по която да не може да се стигне до разбирателство, твърди Костов. Според лидера на ДСБ участието на десните в изработването на правителствената и парламентарна политика е условие страната ни да бъде изведена от кризата.


Той смята, че трябва да има споразумение между ГЕРБ и неговата политическа сила, на базата на което страните ще се задължат да следват определена политика и ще има ясни ангажименти и за едната и за другата страна, за да има политическа стабилност. "Предвид това, че ако се получи политическа дестабилизация, ако България навлезе в условията на криза и без доверие с правителство на малцинството това само по себе си поставя знак на несигурност върху всичко, което движи българската икономика", заяви Костов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху