Свързани новини

03.10.2013 15:15

Корабът на Captain Morgan акостира в София

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уникална лимузина с облика на легендарния Капитан Хенри Морган акостира в София.  Подобно на кораба на дръзкия и страховит Captain Morgan, Lincoln Navigator 140 – inch Stretch е единствената подобна кола в Европа, която няма аналог по своята големина и характеристики. Тя е поръчков модел, побира 14 човека, има 6 вградени вътрешни монитора и 5.4-литров двигател, който харчи 30 литра на 100 км. в градски условия. Впечатляващата лимузина е произведена, като най-големият лек автомобил на планетата Lincoln Navigator L е разрязан на две и удължен от най-добрата в бранша лицензирана  тунинг фирма  Royale Limousine.  

Капитан Хенри Морган е бил един от най-дръзките и преуспяващи пирати от 17 век., страховит и почитан в Карибско море. Той става един от най-въодушевяващите лидери и преуспели военни стратези на Англия. Спечелва както предаността на непокорните пирати, които го следвали без да задават въпроси, така и уважението на благородници и крале. Хенри Морган разбирал важността на дневната порция ром за хората му, а като бизнесмен и губернатор бил запознат с процъфтяващата търговия с ром в Ямайка. Със своята слава и легендарна жажда за приключения, не е изненадващо, че Капитан Хенри Морган вдъхновява създаването на марка ром, която да носи името му. Така и досега легендата за него е жива.

Затова и всеки може да се присъедини към екипажа му и да се повози на уникалния му кораб - Lincoln Navigator 140 – inch Stretch. Достатъчно е да отиде на сайта на Captain Morgan - livelikethecaptain.com/bg-bg/ Там ще попадне в град Порт Роял в Ямайка, където истинският капитан е живял. Ще се запознае с различни интересни персонажи, факти и ритуали от живота на Капитан Морган, но за да стане част от неговия екипаж, единственото условие е да очарова Графинята на града.

Всеки, успял да премине нелекия тест, участва в седмичната томбола за „Градски круиз с приятели“ – вечерна разходка с лимузината за спечелилия и 4-ма негови приятели.

Играта „Спечели графинята” ще продължи до 27 октомври. 




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби