Свързани новини

12.01.2024 18:01

Кор.като Путин: 2 мандата не й стигат, ще има трети

Видян 3777 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 20 януари във Вселената се случват две неща. Първото е, че започва първият етап от 20 г., с който стартира ерата на Водолея за над 200 години напред. И още нещо за поне 20г. напред (5 мандата): пленум на БСП ще одобри решение на контролната комисия на БСП, според което двата мандата на Корнелия Нинова, на които има право като председател, та и тя ги въведе в устава, се броят за един в нейния случай. Така тя си гарантира преизбирането, тъй като вече изключи всички възможни кандидати за поста от партията, която обича да казва, че е "най-демократичната". И тя наистина беше до идването й като председател на 8 май 2016 г.


Другото решение, което ще бъде взето е, че най-близките на Нинова ще получат индулгенция като въведения, по ирония на съдбата, пак от нея ограничител за 12 г. в парламента ще отпадне. Така без друго вечните й депутати, ще останат като бонзи в събранието, ако са й верни. Над 12 г. стаж вече имат заместника на Нинова Кристиян Вигенин. Над 12 г. има също известният с опасните си връзки с големи, малки и още по-малки момичета Петър Кънев, който предстои да разкажем за какво пори нивите по южното ни море, а както личи скоро ще изгуби посветения на него и прибиран от неговата частна печатница Данък със стикери - еко, застрахователни и др., които са в пряко противоречие със закона, но носят милиони годишно. Третият с над 12 г. стаж е Драгомир Стойнев. И той както Вигенин предаде политическия си баща в името на политическата майка - героиня Нинова.


Това вероятно означава, че отпада планът Нинова да се яви на евроизборите като водач на листата на БСП, като се оттегли на спокойствие и здрава храна в Брюксел, оставяйки в разруха партията с 5-кратно намален електорат и във фактически фалит. Не е ясно дали се е уплашила от възможността на евроизборите БСП да изкара под 6% и да не може да спечели дори 1 мандат. Или пък я е срам поради неплатените от доста дълго време борчове на партията към ПЕС, което е общодържавен срам. Все пак, данъкоплатците даваме сериозна субсидия на червените от години. За какво я използват, след като ни карат да се ... изчервяваме, заради подобни битовизми. 


От това се надява да спечели единствената ниновистка сред евродепутатите Цветелина Пенкова. Останалите червени представители в ЕП нямат нито желание, нито шансове да попаднат в листа на Кор. Поради по-горе обяснен срам.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.01.2024 15:48

    Да стискаме палци още година, две да се задържи на поста крушовишката биволица, че съвсем да я занули тази партийка.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец