Свързани новини

19.10.2011 16:07

Комшии: Прошков построи 6-етажна кооперация

Видян 4358 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Елате да видите как на мястото на две стари къщи - паметници на културата, на романтичната уличка Елин Пелин в стария Лозенец, израсна 6-етажна кооперация. Цялата махала говори, че е на Прошко Прошков на партия с двама негови приятели”, алармираха 19’ читатели.


В същото време получихме сигнал и от желаещ да закупи апартамент в модерната сграда в стил руски мутробарок, разположена точно до легендарното заведение Под липите. Той твърди, че му била отправена оферта за невероятните 1700 евро на квадратен метър, което е поне 50% над пазарната цена в момента. Изтъкнали името на Прошков като един от собствениците. Веднага се учудихме как със заплата на районен кмет от няма и 1000 лева нето човек вдига 6 етажа и то на мястото на паметници на културата.


“Нямам търговски фирми и съдружници”, коментира за 19’ кандидат-кметът на София. Той не конкретизира дали е бутал стари къщи, дали е строил кооперация и дали служи за реклама на разпродаването на прескъпите имоти в нея.


“Сега остава да кажете, че бившият шеф на тотото Неделчо Прошков не е ваш чичо”, попитахме го ние. Районният кмет призна, че господинът, по времето на когото дори кучето на фамилията работеше за тотализатора като рекламно лице, е “брат на баща му”.


Той не коментира доставките на гориво, които районът прави от фирма, в чийто управителен съвет е именно роднината Прошков.


По темата защо фирмата Ърбън солюшън България подозрително изпълнява поръчка след поръчка в поверения му район Лозенец, Прошко Прошков се оправда с твърдението, че тя работела в цяла България.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.