Свързани новини

05.09.2021 15:23

Колко блока е санирал Радев? Нула: Борисов

Видян 3381 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ГЕРБ ще се запомни с направеното в страната. В Бургас сме санирали 185 блока. Колко блока е санирал Румен Радев? Нула!", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който проследи строителството на пътния участък по дестинацията Слънчев бряг - Обзор - Поморие, предаде Гласове.

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора. И неговите марионетки си раздават големия финансов ресурс от олигарси, които главния прокурор вкара в ареста, каза той дали изборите ще са 2 в 1. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас.

Отклоняват вниманието от истинските проблеми, които има, каза Борисов.

Той е страшно безстрашен. Тошко Йорданов е Слави 3. Събрали се в пещерата, обградени от джипки. Смешна работа, каза Борисов.

Няколко престъпления на висши държавни служители бяха обявени, не знам как не ви е интересно. Представяте ли си какво щеше да е, ако е в нашата партия. Вчера председателят на най-голямата парламентарна група, както обичат да казват, макар че в България ги победихме, как прехвърлиха 1% от машините, как ДПС им прехвърлиха гласовете в Кърджали, но зам.-шефа на парламента пише на листче в парламента за депутат по половин милион. По моята сметка им трябваха 30 човека, за да направят правителство. 30 по 500 хил. лв. - откъде? Навремето говореха, че съм казвал на своята парламентарна група какво да правят, възмути се Борисов.

Г-жа Митева беше брутално наритана пред всички. Чудя се как този пазител на правото министър Рашков, че си намразих името покрай него, как не прати ДАНС. Той казва, че на листче, пред камери. Кой е този депутат? Къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори, че ГЕРБ е мафиотска структура, мълчи като мафиот и едва вчера споделя за този колосален подкуп за депутат?, попита Борисов. Според него затова се говорело за правителство на ИБГНИ - с купените депутати.
Защо ги прикриваш тези хора? Кой плати да се свали охраната на патриарха и главния прокурор, за да ги


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 06.09.2021 12:19

    Зад този изключително прост човек не стоят умни хора, а само интересчии безмозъчни като него които смучат от парите му които този шебек изсмука от народа ! Ако зад него стояха отговорни и достойни българи до днес те биха се разграничили от простотията и кражбите му, но не те го бранят защото по този начин бранят парите си които изсмукват !

  • 005 Anonimen 05.09.2021 20:03

    Вече си мисля, че в лицето Борисов, България е имала най-простия Министър-председател не само в държавата, но и в света ! Как е възможно да се самонакажем като сме го избрали ?

  • 004 Anonimen 05.09.2021 18:38

    Бойко, трябва да мразиш простотията си, а не името си. простотията ти те прави жалък и смешен.

  • 003 Тихомир Томов 05.09.2021 18:17

    Всички от 9 септ 1944 г до днес, са за Бухенвалд !

  • 002 Anonimen 05.09.2021 16:58

    От тая тирада на простотията нищо не каза за МАТА ХАРИ бе пожароопасен елемент ? Ами за преведените милиарди предварително за скоростните ти пътища които представяш за магистрали на простолюдието около теб ????

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.