Свързани новини

23.09.2021 20:09

Кола на НСО претърпя челен удар в София

Видян 1199 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Челна катастрофа с участието на служебен автомобил на Националната служба за охрана е станала днес в София, предаде БНР.

От НСО съобщават, че към 17,15 ч, докато се движил по улица "Гурко" в посока националния стадион, шофьорът им е бил засечен от друг водач, който е предприел ляв завой по булевард "Васил Левски".

Няма тежко пострадали, но има материални щети по колите, се казва още в съобщението от НСО.

В момента на катастрофата шофьорът от службата не е ползвал специален режим на движение и не е превозвал охранявано лице.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Бивш служител в ОБО 23.09.2021 22:08

    Като експерт трябва да заявя, че автовозила на НСО просто няма как да са причина за АП или виновни по презумция! Дори когато автомобил на НСО се удри в крайпътно дърво,най-вероятно дървото се е движело с превишена скорост или е било в интоксикиран стейт, или е пресичало пътя на НЕобозначено място! Трябва обезателно да се намалят автомобилите на НСО от излишно голямия им брой в момента от 78,565 броя, на минимум 2,785,565 броя държавни автовозила и МПС-та!Но не повече от 3,000,000 държавни возила! Защото ще възникне оромен проблем с паркирането им.Примерно, ще трябва цялата земеделска земя на нашата житница-Добруджа да се асфалтира , като един държавен паркинг. Спешно се налага броя на охранителите да се изравни с броя на държавните служители и съответно с броя и на техните шофьори! На всеки държавен служител, трябва да се назначи и прикачи минимум по един охранител и по един шофьор! Разбира се, че на по-важните държавни служители, охранителите ще трябва да са много повече от един, но максимално не повече от 60 човекоохранители, според големината на родата им, респективно на броя на любовниците им и на ГОЛЕМИТЕ ИМ нужди. Така първо ще се намали безработицата до НУЛА.Второ, работата на ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ ще се улесни много. Защото в България вече ще има САМО ТРИ ВИДА професии: Държавни служители, персонални охранители и държавни шофьори! Механиците на автопарка от около 500,000 държавни автомобили и обслужващия персонал, поради пълна липса на повече свободна работна родна ръка , ще се назначават от чуждестрани служители.Примерно от австрийски или немски механици, в краен случай от белгийци.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте