Свързани новини

14.09.2021 15:24

Кой е Сашо Николов от смс-ите на Гешев и стои ли до него човек от Магнитски 2?

Видян 10681 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мнозина се питат кой пък е Сашо Николов от прочулите се от папарашко фото на червения депутат Явор Божанков смс-и на главния прокурор Гешев? Точният текст там е „ Сега Сашо Николов”. Главният прокурор определено е прав в почудата си. Обясняваме защо за всички, които не са разбрали.
Гешев е бил шашнат, че именно младшият депутат от ГЕРБ, който влезе от Плевен, поради отказа на водача на листата – медика проф. Горчев, бе натоварен с мисията да прочете лист с предварително написани тези.
Недоволството на Гешев е съвсем оправдано от зрителска гледна точка, поради неумението на юриста в ролята на артист, да изчете гладко и смислено текста. Някой опитен адвокат би могъл да изнесе цяла пледоария и да смае с красноречие колегите си депутати и особено публиката, наблюдаваща зрелището. Ала случаят не е такъв.
Николов има месеци адвокатска практика, преди това е бил секретар на административния съд при шеф от Школата в Симеоново – не е особен правен атестат наистина.
Не отговарят на действителността обаче твърденията в някои медии, че бащата на младшия депутат – легендата на българския мотоциклетизъм Богдан Николов, бил му платил кампанията и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 14.09.2021 22:12

    ДПС и ГЕРБ съществуват, за да пазят определени забогатели или овластили се индивиди: Иван Гешев (и неговите наказателни бригади), когото пазят поравно и двете формации; Делян Пеевски и Ахмед Доган, пак пазени от двете, но при лидираща роля на ДПС; хората (чиито имена ще научаваме по-нататък), откраднали парите за магистрала "Хемус", където ГЕРБ лидира, а ДПС помага.

  • 003 Тихомир Томов 14.09.2021 20:52

    Важен е списъка при Свети Петър !

  • 002 Виолета Сечкова 14.09.2021 17:23

    Сашо Сталийски?

  • 001 Anonimen 14.09.2021 17:00

    А Ангелкова и Ана Александрова да не би да са по-добри от тоя Сашо? Та тези двете мисирки направиха такъв цирк с безумните си и неадекватни изказвания, че хората се питаха какви са тия калинки. А Ана Александрова по много показатели надминава прословутата ПКП, толкова истерична, креслива, невъзпитана и необуздана жена не бива да е депутат, а тя е била и шеф на Правна комисия, какви ли ги е сътворявала?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей