И подчерта, че е дошло време, в което следва хора с високопрофесионални качества да се обединят и да очертаят прогнозируем път за България.

Свързани новини

12.12.2022 13:52

Коалицията ни поставя интересите си на заден план: Десислава Атанасова

Видян 978 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите партии и единствена възможност. Твърде висока е цената, която България би платила, ако този кабинет не бъде подкрепен. Тук идва ред на отговорността. Това е огромен шанс пред България".

Това каза пред БНР Десислава Атанасова, председател на парламента група на ГЕРБ - СДС.

И подчерта, че е дошло време, в което следва хора с високопрофесионални качества да се обединят и да очертаят прогнозируем път за България.

"Хора, извървели своя професионален път и били на различни нива в различни администрации, включително служебни или редовни правителства, това не ги лишава от професионализъм. Нашата коалиция поставя на заден план интересите на партията.


За нас по-важна е държавата. Ние си даваме сметка, че правим компромис с политическото представителство. В този кабинет има широк потенциал на професионализъм, вероятно всеки има своята биография, всеки в някакъв момент се е докоснал до една или друга политическа партия. Това е кабинетът на проф. Габровски. Не инсталираме никого, той имаше пълната свобода да създаде своя екип", посочи Атанасова в предаването "12+3".

По думите й, ако политическите сили в парламента не разчетат първия мандат като шанс страната ни да продължи напред и не се лишат от егоизма си, то ГЕРБ - СДС няма да носят отговорност за това.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 заблудената Деса 12.12.2022 14:05

    Каката от Дулово трябва да знае, че всичко свързано с ГЕРБ винаги работи за мутропитека. Дали на заден, дали на преден мутрата винаги е на пост, нали е Меси! Деса още си живее в психиатрията в Дулово и смята суверена за пациент

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв