Свързани новини

12.02.2021 13:21

Коалицията Изправи се! Мутри вън! е гаранция, че ГЕРБ и ДПС повече няма да управляват: Мая

Видян 1352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Регистрацията в ЦИК на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ дава гаранция на обикновените хора, които гласуват за нас, че със сигурност няма да получат ГЕРБ и ДПС след това. В парламента ние категорично няма да подкрепяме правителство на ГЕРБ и ДПС и техните патерици, нито ще управляваме с тях.


Това коментира председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод решението на ЦИК  да регистрира коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, с която „Изправи се.БГ“ и Отровното трио ще се явят на предстоящите парламентарни избори.


„За“ гласуваха 14 от членовете на ЦИК, а двама бяха „против“.


Предупредихме ЦИК да не изпълнява функцията на камшик в ръцете на ГЕРБ срещу политическите опоненти на властта, заяви Манолова.


Нашата платформа „Изправи се! Мутри вън!“ е платформа за политическо представителство на обикновените хора. През нея именно обикновените граждани ще могат да влязат в парламента. Пред скоби слагаме увеличаването на доходите на работещите хора, като първата стъпка ще е освобождаването от 10 % данък на всички доходи до 650 лв., незабавно преизчисляване на пенсиите, за което Борисов не намери време и политическа воля 11 години и мерки за подкрепа на засегнатите фирми, за да запазят работните места. Излизаме пред гражданите с нашия План за неотложна подкрепа на обикновените хора и малките и средни фирми, каза още тя.


Утре в Стара Загора тя ще представи кандидата на коалицията за кмет на община Мъглиж, който се изправя срещу кандидатите на ГЕРБ и БСП.


Припомняме, че във вторник, на 9 февруари, Манолова и Отровното трио внесоха 5507 подписа за регистрация на коалицията. Коалицията ще се яви с регистрацията на партиите Движение България на гражданите, Движение 21 и Единна народна партия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак