Свързани новини

13.11.2021 07:11

Клеветите по мой адрес са жалки: Лекар N1

Видян 1316 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Преди два дни, на 10-ти ноември, се навършиха 32 години от началото на демократичните промени в България. За съжаление, част от българските медии упорито се придържат към старите традиции на клевети в угода на определени политически кръгове. За тях преходът към новото време, в което се очаква журналистите да са обективни анализатори, а не просто безкритични инструменти на властта, сякаш не е започнал.


Днес агенция ПИК отново разпространи клевети по мой адрес, като неоснователно ме набеждава в източване на хиляди левове от Здравната каса. Тенденциозно представената и клеветническа информация беше повторена от други издания, в това число Скенер и 24 часа. Очевиден е политическият натиск върху тези медии, но е жалко поддаването на него в нарушение на принципа на редакционната независимост. Всички ние имаме право на достоверна информация и затова заявявам с цялата ми отговорност като личност и лекар:


Няма фалшиви хоспитализации; Няма документна измама; нямам забрана за работа със здравната каса (в края на месец август подадох официално заявление за прекратяване на доболничната ми дейност по линия на НЗОК); работя със здравната каса като лекар в УМБАЛ “Александровска”; нямам забрана за осъществяване на амбулаторна дейсност (всяка седмица преглеждам по 100-120 пациенти); не  съм източвал Здравната каса.


Никога не съм се страхувал да отстоявам каузата на справедливостта. Знам и цената на тази позиция, но клеветите на политическите слуги няма да ме спрат.


Аз ще гласувам на 14-ти за Бъдещето на България. Защото вярвам, че бъдещето на България зависи от всеки един от нас!", пише шефът на Александровската болница и Лекар на годината Алекс Оскар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.11.2021 18:48

    хе, хе . той не е шеф на Александровска, а само на очна клиника. Баща - кротък евреин, майка българка дзвер като баба яга, докторчето основно организира изпитване на нови западни молекули върху овчето стадо, което подписва същите информирани съгласия и предоставя здравето и живота си на фирмата безплатно

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог