Свързани новини

30.08.2013 10:45

Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница

Видян 1171 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница заради порнография, пише италианският вестник "Кориере дела сера", като се позовава на излизащото в Хонконг издание "Саут Чайна морнинг пост".


Хьон Сон Вой, която била певица, е била екзекутирана заедно с още 11 души миналата седмица. Тя била арестувана по-рано този месец. Задържаните с нея хора, които са били екзекутирани заедно с нея, също са били от света на шоубизнеса.


Те са били членове на две севернокорейски групи - Унхасу оркестра и Ванджаесан Лайт мюзик. Всички са били обвинени, че са се снимали, докато правят секс заедно.


Роднините на екзекутираните, в това число и на бившата годеница на Ким Чен Ун, са били изпратени в трудови лагери, от които може да не излязат никога. В Северна Корея се смята, че семействата носят колективна вина за деянията на един от членовете им.


Настоящата съпруга на Ким Чен Ун - И Сол Джу, също е пяла едно време в Унхасу оркестра. С бившата си годеница Ким Чен Ун се запознал преди 10 години, но се разделил заради настоящата си половинка, пише БТА.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.