Свързани новини

10.02.2014 09:02

Килъри ликвидираха столичен наркодилър посред бял ден в София

Видян 1241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зверско убийство разсъни жителите на столичния кв. Света Троица  около 10 ч. Двама килъри ликвидираха 44-годишен мъж във входа на блока, в който живее, информира Блиц. Очевидците - две млади жени и един мъж - разказват, че нападателите напуснали района веднага след стрелбата. И двамата били облечени със суичъри, а единият е бил нисък и набит.  Разстреляният Стоян Цветков се оказа стар познайник на полицията. Той е уличаван многократно за притежание на наркотици и контрабанда на акцизни стоки. В момента той е бил и под домашен арест, съобщават от МВР пред Блиц.


Източници разкриват, че килърите му позвънили на вратата, а когато Цветков слязъл да им отвори започнала свада между тримата и не след дълго последвали два куршума в главата на наркодилъра.


На местопрестъплението са изпратени веднага екипи на полицията и спешна помощ. До късно снощи столичните криминалисти извършваха огледи на района, за да съберат достатъчно доказателства.


Справка от Търговския регистър сочи, че убитият Стоян Цветков е регистрирал фирма през 2012 г., в която той заема поста на заместник-председател на сдружението.  Оказва се, че въпросното дружество е с ограничена отговорност и с уставен капитал от 2 лева.


Съседите му го знаят като кротък и тих човек. Убитият е правил скоро ремонт на апартамента си, разказват още комшиите. Според тях, не е имало признаци, че живеещият във входа мъж е бил криминално проявен, но се виждало, че разполага с пари.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби