Младежите в БСП - София

Свързани новини

12.02.2024 14:02

Категорично подкрепяме общинските съветници от групата на МК БСП за България: Младежите в БСП - София

Видян 1028 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Младежкото обединение в БСП - София категорично подкрепя общинските съветници от групата на Местна коалиция "БСП за България". Това пишат те в официална позиция, приета от Градския съвет на обединението. "Настояваме Националният съвет на партията да не приема необосновани и откровено грешни решения, които биха повлияли негативно върху развитието на най-голямата партийна организация в страната - БСП - София", пишат още те.


Младежите от столичната организация на социалистите определят като "принципни и отговорни спрямо гражданите на София"  действията на общинските съветници от групата на МК "БСП за България" за подкрепа при избора на временен председател на СОС.


"Смятаме, че последвалата реакция от страна на ИБ на БСП е изненадваща, имайки предвид твърденията на председателя на БСП, че София има нужда от бързи и оперативни решения. Тя предупреждаваше и за реалната опасност София да остане на студено и тъмно, припомнят младежите. - Същевременно групата общински съветници от МК "БСП за България", макар и трета политическа сила в Столичния общински съвет, успя да позиционира БСП като незаобиколим фактор в управлението на Столичната община".


Според тях, недоумение буди и двойният стандарт в поведението на ИБ на БСП, което не възразява срещу гласуваната подкрепа за други политически формации от редица местни структури на БСП в страната. "В този смисъл смятаме, че отправените обвинения за "сглобка" и предателство са необосновани и подвеждащи, категорични са младежите от БСП - София. - Опасяваме се, че свалянето на политическото доверие от групата ни общински съветници от страна на ИБ на БСП, както и последвалата заявка за налагане на партийни наказания от Националния съвет на партията, са прибързани и погрешни действия. Те ни изправят пред риска за пръв път в новата си история БСП да няма свои представители в Столичния общински съвет".
 
Ето и цялата позиция на Младежко обединение в БСП - София:
 
Позиция на Младежко обединение в БСП София
 
Относно: Действията на групата общински съветници от МК "БСП за България" при избора на председател на Столичния общински съвет
 
Младежкото обединение в БСП София изразява своята категорична подкрепа към общинските съветници от групата на Местна коалиция "БСП за България" и настоява Националният съвет на партията да не предприема необосновани и откровено грешни решения, които биха повлияли негативно върху развитието на най-голямата партийна организация в страната – БСП София.
В светлината на разигралата се безпрецедентна политическа криза в Столичния общински съвет и реалната опасност градът да остане без приет бюджет за 2024 година, план сметка за чистотата и да бъде



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни