Свързани новини

08.07.2021 09:50

Категорично не се чувстваме изчегъртани. Кое ще изчегъртат: Дончев

Видян 1133 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Категорично не се чувстваме изчегъртани. Кое ще изчегъртат? Направеното или стотиците хиляди хора, които ни подкрепят? Една партия, освен ръководство, е и идея, заедно с хората, стоящи зад нея”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Той води и листата на „ГЕРБ-СДС” в Габрово.


„Партиите по стар български обичай, вместо да се състезават с идеи, се замерят с кал. Това, което прави ситуацията различна, е правителството, което има за основна цел да торпилира ГЕРБ. Да не забравяме и ролята на президента, като принципал на служебното правителство, чиято основна цел е да измени и изкриви резултата от изборите”, обясни Дончев.


Той добави, че повечето уволнени в последните месеци не са членове или активисти на ГЕРБ.


„Правителството по-скоро прилича на агенция за политически PR. Сериозни твърдения, като тези на Бойко Рашков, вървят заедно със сериозни доказателства. Смятате ли, че ако нямаше дори белег на доказателства, те нямаше да го извадят?”, попита Дончев.


„Борисов даде ясно обяснение, че той шкафче с кюлчета няма”, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.


„Хората освен всичко останало, искат някаква яснота. Кой какво би правил в дадена ситуация. За нас е важно да служим вярно на обществото, каквато и роля да ни е отредило то. Няма нищо нередно в това да си в опозиция”, смята Дончев. Според него качеството на едно управление зависи от неговата политическа конструкция.


„Ако се съберат партии, които са обединени от нагон към властта или са против някой, това не е добре. Единственото, което легитимира съществуването на някои партии, е, че са против нас. Това е весело”, добави Дончев.


В разговора участие взе и Георги Георгиев, който е четвърти в листата на „ГЕРБ-СДС” в 24 район в София. Той е учител по математика.


„Преподавам на 5 и 6 клас математика и информационни технологии. Имам експертиза, която мога да инвестирам и да допринеса образованието да стане по-добро”, заяви той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.07.2021 11:06

    Този излъскан обърнат трапец в главата пак си е отворил кривото "чекмедже" и скърца без да подозира, че издава звук ! Виж какво наследнико на крадлив шумкарски род, вас освен, че ще ви ИЗЧЕГЪРТАТ ами и в затвора ще ви натикат и имуществото ви движимо и недвижимо ще се изземе в полза на България и ще плащате данък на бай Ставри за защита на задни части ! Нагли герберасти, АРЕСТ, СЪД и ЗАТВОР за вас, но до живот за тормоз, предателство и бедност над народ и Родина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец