Свързани новини

19.06.2021 13:16

Катаджиите и лекарите са най-корумпираните професии у нас

Видян 2688 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Катаджиите и лекарите са двете най-корумпирани у нас професии. Това показва изследване на Центъра за изследване на демокрацията за така наречената битова корупция сред гражданите, предаде бТВ.

На въпроса вие или ваши близки при кои професии и услуги сте се сблъскали със случай на корупция анкетираните граждани поставят на първо място тези две професии.

Въпреки това, според европейските сводки, България по показателя дребна и битова корупция сред гражданите е доста по-назад. По-обезпокояващи са данните при корупцията в администрацията и висшите етажи на властта.

"Това което навсякъде се дискутира масово и нашироко в страните от Европейския съюз е, че в България има много голям праг на политическа корупция. По отношение на статистиките къде сме при битовата и дребната корупция, с която се сблъскват ежедневно гражданите ние обаче сме след страни като Гърция и Полша", отбеляза в предаването "Тази сутрин" Тихомир Безлов.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 20.06.2021 00:47

    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS; Система за докладване на страничните ефекти от ваксини), разработена съвместно със CDC (Центъра за контрол на заболяванията). Такава система в България няма. Не е излишно да се уточни, че българите никога не са имали и механизъм да търсят обезщетение за вреди, причинени от ваксините. Нито от обикновен съд, нито от специален, какъвто има в САЩ.

  • 003 Anonimen 20.06.2021 00:43

    Душата на Кацаров е била „занулена“, той вече не е човек, а само една бездушна уста на социалните инженери и глобалното задкулисие. Това със „зануляването“ му е още една интерпретация на „from Herо to Zero“.

  • 002 Anonimen 20.06.2021 00:36

    Душата на Кацаров е била „занулена“, той вече не е човек, а само една бездушна уста на социалните инженери и глобалното задкулисие. Това със „зануляването“ му е още една интерпретация на „from Herо to Zero“.

  • 001 Anonimen 19.06.2021 21:37

    Има явно защо да ги пердашат тези лекари търговци на смърт и "пътеки" за пари, а катаджиите са си рекетьори още от идването на комунетата на власт през далечната и черна дата за България и народът - 09.09.1944 г ! Дано на 11.07. народът бъде по-разумен когато гласува и размаже комунягите на БКП - ГЕРБ и БСП, а на етническата и верска ДПС и на патриотичните педали маскари покаже един як и голям среден пръст !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог