08.12.2015 16:29

Кървав купон беляза студентския празник в Банско

Видян 2116 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Празникът на студентите в зимния ни курорт Банско стартира с кърваво меле. 27-годишният Иван от Пловдив бе намушкан с нож в нощта на 8 декември в ресторант в градчето. Жертвата е с 3 прободни рани - в корема, гръдния кош и предмишницата. Нападателят е 23-годишният студент Хамлет Шмавонян, също от града под тепетата.  
Според информацията, Хамлет и Иван са били на купон в едно и също заведение в Банско. В разгара на нощта се скарали и се стигнало до кървавото меле.  По-възрастният ударил няколко юмрука на по-младият. Хамлет побеснял от наранената си чест и светкавично отвърнал със серия от 3 удара с нож.
След инцидента Хамлет запрашил в неизвестна посока. Малко след това обаче бил сгащен в с. Баня и тикнат в ареста, съобщава Struma.bg.



     Пострадалият Иван е настанен в МБАЛ-Разлог без опасност за живота.
Оказа се, че 23-годишният арменец Хамлет Шмавонян е осъждан за отвличане и разпространение на наркотици. Случаят се развива през 2013 г., отново декември месец. Шмавонян заедно с авера си Хайрапет Демирян отвлекли Христо Вълков, който им дължал 800 лв. за доставена от тях дрога. Заплашили го, че ще го убият, и така го накарали да подпише документ, че им дължи парите. Когато го пуснали, Вълков подал сигнал в полицията и двамата били заловени, информира Марица.
Месеци преди отвличането Хамлет и Хайрапет продали на Христо марихуана за 100 лв. и после изчислили, че той им дължи 800 лв. заради лихвите. Длъжникът избягвал срещи с тях и за да го примамят, двамата арменци накарали красива своя позната да се сприятели с Христо във фейсбук. Момичето го поканило на среща, Христо приел, но на уреченото място го чакала не хубавицата, а Хамлет и Хайрапет. Двамата го натикали в кола и потеглили към Пазарджик.
Пред съда Хамлет и Хайрапет признали вината си изцяло и сключили споразумение с прокуратурата. И двамата са осъдени на по 3 г. условно с 5 г. изпитателен срок и глоби по 2900 лв.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...