Второ, за материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред КПКОНПИ. Декларациите са публични.

Свързани новини

11.01.2024 09:23

Карадайь почна да говори

Видян 68963 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 3.3750
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Уважаеми представители на медиите!


По принцип не се отговаря на внушения и откровени лъжи, но някои журналисти и анализатори, опитващи се да се представят за познавачи на ДПС, както и изгонени от партията преди повече от 20-25г лица прекалиха в опита си да използват в максимална степен журналистическото внимание около моята оставка. Сериозните медии, журналисти и анализатори се опират на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции и мераци на определени лица. Тези лица не могат да ангажират общественото внимание с нищо друго, освен с подобни псевдоанализи и откровени лъжи и внушения.


Първо, нека да припомня още веднъж мотивите за моята оставка.
„Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията.“


Кое от написаното не е ясно?


Второ, за материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред КПКОНПИ. Декларациите са публични.


Всичко останало са откровени лъжи и манипулации.
Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред.
Позволявам си да призова сериозните медии, журналисти, анализатори и коментатори да се позовават на проверена информация и конкретни факти.

———————————————

ПС: В публикацията визирам 5-6 лица, изгонени от ДПС, и 2-3 журналисти, които им пригласят и подражават като се представят за познавачи на партията.
Има много видове логики, но като математик правя качествена разлика между: 1- познавателни съждения, които се базират на факти и могат да се верифицират; 2- оценъчни съждения, които предполагат определена ценност или идиологема, и които не подлежат на проверка.
Точно този вид съждения, дозирани с определени псевдофакти, целят внушения и манипулации", пише Мустафа Карадайъ, председател в оставка и депутат от ДПС.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.