Свързани новини

07.10.2009 15:56

Канибалът от Голямо Буково пак се развихри

Видян 4274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Канибалът Николай Гьоргов отново хвърли в ужас жителите на странджанското село Голямо Буково. Бесовете го връхлитали в момента, в който двете магазинерки в селото му спирали кранчето за пиене. Тогава известният с няколко уродливи убийства мъж изпадал в агресия. Съселяните му изпратили сигнал до полицията, че той получава алкохол, при положение че има шизофренна диагноза. Комбинацията между лекарства и алкохол го прави още по-опасен и неадекватен. Униформените веднага се отзовали, но единственото което направили, е да накарат изплашените до смърт женици, работещи в магазина, да подпишат протокол, че няма да продават пиене на Гьоргов.
Години наред хората от Голямо Буково живеят в страх, дори не пътуват в един автобус със селския си. Жителите настояват той да бъде затворен или въдворен в психиатрична клиника. Медиците са на мнение, че шизофреникът не носи отговорност за постъпките си, а и не го прибират за дълго в лудницата. 
През 1995 г. Николай Гьоргов уби двама души - свои съселяни и яде от вътрешностите им. В един телевизионен репортаж следователят разказа пред камерата как на сутринта след престъплението е намерил канибала у тях заспал, а до леглото му стояли две кофи, пълни с кръвта и органите на жертвите.
Преди близо година хората от селото отново изпаднаха в паника и извикаха телевизионни екипи. Повод този път беше поредното изстъпление на Гьоргов, който нападнал строителен работник. След това се заканил на кмета на Голямо Буково, че ще му резне главата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни