Свързани новини

30.09.2013 10:59

Кандидатът на ГЕРБ Станислава Алексиева е новият кмет на Трън

Видян 2185 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът на ГЕРБ Станислава Алексиева е новият кмет на Трън, съобщиха от ОИК. За нея са гласували 1310 избиратели в общината. Действителните бюлетини са 2 355, недействителни са 94. Правото си на вот са упражнили 64,35 на сто от гласоподавателите.

След нея с 639 гласа се нарежда претендентът на местната коалиция БСП-ЗНС Георги Миленков, следван от избраника на "Нова алтернатива" Николай Георгиев, който е получил доверието на 200 души. Равен брой гласове - по 77 имат претендентите от партия "Българска социалдемокрация" Симона Минева и ВМРО-БНД Виктор Витомиров. На последно място с 52 гласа остава кандидът на СДС Николайчо Панов.



Избраният кмет Станислава Алексиева е досегашен секретар на община Трън, припомня БТА. Тя е на 33 години. Работила е като санитарка, педагогически възпитател, секретар на Общинския съвет в Трън, от две години е титуляр на длъжността секретар на общината. Станислава Алексиева е член на ГЕРБ от 2008 г.

Минка Капитанова стана кмет на Гърмен. За кандидата на ДПС, БСП и ВМРО гласуваха 5199 души или 67% от избирателите. За кандидата на ГЕРБ Верхад Ислямов гласуваха 2245 души или 33 на сто от подадените гласове.

Преброяването приключи в 05:15 часа сутринта в понеделник, съобщи БГНЕС. 290 с а недействителните гласове. 12 359 са избирателите, гласуваше се в 21 секции. Изборната активност беше 62,66%.

Янко Богданов от Инициативен комитет „Янко Богданов” спечели изборите в село Хлябово
, община Тополовград, като за него са гласували 190 души, а за кандидата на ГЕРБ Щерьо Стоянов са гласували 170 души. В община Белене за кмет беше избран Момчил Спасов от БСП. За него са гласували 2276 души. Другите кандидати за кметския пост бяха Милен Дулев от Местна коалиция „Бъдеще за община Белене”, за когото са гласували 1290, за Емил Михайлов от Местна коалиция „Демократи и земеделци за Белене” са гласували 731 и за Милена Мънева от ПП „Нова алтернатива” – 148 души.
За кмет на харманлийското село Шишманово беше избран Синан Ибрям от ДПС с 222 гласа. Срещу него в изборите участва кандидатът от ГЕРБ Христо Христов.
Кандидатите на ГЕРБ и „Нова алтернатива” отиват на балотаж в пловдивското село Царимир. За кандидата на ГЕРБ Христо Габеров са гласували 285 души, за кандидата на "Нова алтернатива" Георги Механджийски са 154.
Балотаж ще има и в девинското село Селча. За кандидата на ГЕРБ – Али Парпулев са гласували 120, за кандидата на БСП Венелин Иванов са гласували 125 души.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни