Свързани новини

11.03.2013 10:52

Калина Илиева повлече крак

Видян 3201 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тя вечеря на Панорамата на Кемпински хотел Зографски в София – най-тузарския ресторант на България, в компанията на самата Лили Иванова. Явно не е за ЖАЛЕНЕ. Калина Илиева даде името на явлението „калинки”, което беляза със страшна дамга управлението на ГЕРБ. Май тепърва ще сърбаме попарата на това явление, особено ако съдим по потрошения държавен фискален резерв.

Калинка е назначена като последна  дупка на кавала във фонд  Земеделие по време на Тройната коалиция, също като други амбициозни девойки – примерно внучката на министър на Тодор Живков – Лили Павлова в МРРБ. Опасна връзка с шеф на ОЛАФ, гостувал у нас, заплитане на интрига около усвояването на еврофондове от България, довела до спирането им за страната, което наля немалко проценти на ГЕРБ на изборите през 2009 г. и ето, че 20-и нещо годишната девойка се оказа кандидат за шеф на фонд Земеделие – на практика банка с

3 милиарда годишно за раздаване

Когато нацията разбра, че таткото на девойката е шеф на Столичната пожарна, а е известно, че премиерът Борисов по професия е пожарникар , работата беше ясна. Млада и зелена, но партийно утвърдена, Калинка оглави фонда.
Тази работа обаче не е като онази работа и министър Найденов реши да се освободи от милото момиче, наедряващо със засилени темпове. Оказа се, че нещо не е наред с медицинското й за страшна болест, а всъщност Илиева е бременна. Това наложи да бъде освободена от поста си. После се разкри, че представената от нея диплома за

завършено артистично образование в Берлин

си е фалшификат. Така нещата стигнаха до съд, а той й даде условно наказание.  Досега не се е чуло Калина, безработна 3 години, да изпитва финансови затруднения. Което ще рече, че вероятно е успяла да спести от закуски немалко. Друга калинка от семенната политика на същото министерство официално декларира над милион, „спестени от заплати и лихви”. Дай, Боже, всекиму! И тя намери пътя.

Бакалавър по изкуствата оглави икономиката и енергетиката

на България в лицето на завършилия с такава диплома треторазреден щатски университет Делян Добрев. Не е учудващо, че зареждач на банички на детските градини в София бе назначен от него първо за негов зам., а после за шеф на АЕЦ Козлодуй, а по съвместителство е и в борда на Здравната каса. Приятелка от детството на Добрев в годината след завършване на висше екология, пък застана начело не само на кабинета му, ами и на съвета на директорите на АЕЦ. Тя пък взе 21-годишна пиарка за най-невралгичната точка в България. Друга пиарка оглави проекта за нов ВЕЦ към АЕЦ.
Но при толкова калинки, има и сериозни хора. Прочу се и бе уволнен малко по-късно шефът на язовирите и напоителните системи в България, и той млад и зелен, та и недотам образован, който преди да оглави една от най-важните държавни фирми (и то баш в сезон на незапомнени наводнения). Той пък бил шофьор на бос като негов колега, вкаран от ГЕРБ в борда на ЧЕЗ. Медиите се усъмниха и в дипломата на Жоро и се оказаха за кой ли път прави. Изнесоха се и съдебни сведения за него, ала за щастие процесът поне приключи в негова полза.   


Следва утре



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец