Съществуват постижения, които дават възможност за значително намаляване на парниковите газове, произвеждани от сградите - включително свръхефективни прозорци и специален полимер, който се носи във въздуха в помещенията.

Свързани новини

20.12.2022 17:39

Какво ни чака през 2023: Бил Гейтс

Видян 1413 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бил Гейтс направи своята прогноза за 2023 г: "Въпреки COVID, войните, глобалния икономически спад, екстремните климатични условия и други проблеми - все още можем да спасяваме човешки животи, да подобряваме образованието и да избегнем климатична катастрофа. В публикацията описвам само някои от иновациите, които ми дават основание да мисля така.


Например има нови доказателства, че генната терапия може да излекува сърповидно-клетъчната болест и евентуално ХИВ/СПИН.


Съществува блестящ нов вид ултразвуково устройство с изкуствен интелект, което може да идентифицира високорискови бременности без скъпи машини или специално обучение. Просто го включвате към мобилен телефон или таблет и го прокарвате по корема на бременната жена.


Съществуват постижения, които дават възможност за значително намаляване на парниковите газове, произвеждани от сградите - включително свръхефективни прозорци и специален полимер, който се носи във въздуха в помещенията.


Една от най-лошите последици от глобалните трудности, които преживяваме, е, че най-много страдат хората, които и преди са били в най-тежко положение. Затова в статията в блога си твърдя, че дори и при всичко останало, което се случва, светът трябва да продължи да прави повече, за да помага на най-бедните хора. Стремежът на страните да се оттеглят е по-силен от всякога и се надявам да му устоим.


Препоръчвам ви да прочетете публикацията и след това да споделите собствените си мисли за предстоящата година в раздела за коментари под нея.
Пожелавам ви прекрасен празничен сезон и щастлива 2023 г. "


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,