Свързани новини

26.05.2021 16:50

Каква невероятна футболна дама подгрява залозите на efbet от тази седмица

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Златната“ Златка и Благой Георгиев са втората звездна двойка в изключителната футболна рекламната серия на efbet. Екранният екшън безапелационно грабна вниманието на феновете на спортни залози. Видеото тематично е посветено предстоящото Европейско първенство 2020, а скандалната плеймейтка, освен съвършени форми, демонстрира и съвършена футболна форма.
„Няма значение дали залагаш на черно или червено, накрая винаги печели русото. #ТръпкатаеНавсякъде“, сподели неустоимата блондинка със своите близо 335 хиляди последователи в Instagtam профила си. Нейният партньор не пропусна да й се възхити с цитата от TVC-то: „Каква невероятна футболна дама“!
В звездната рекламната кампания на efbet „Златната“ Златка и Благой Георгиев са в обкръжението на звездите Красимир Балъков и Валери Божинов, който вече е запазена марка за компанията.



 
Изключително тематичната футболна реклама продължава кампанията, стартирала началото на годината с Николета Лозанова и Николай Михайлов – „До всеки истински играч стои друг играч“. Брандът efbet отново остава верен на слогана „Тръпката е навсякъде“, а неустоимата Златка надгражда имиджа на „футболните съпруги“, като демонстрира завидни умения с топката.
TVC-то стартира горещо, след като за радост на мъжката аудитория, популярната плеймейтка  спира топката с гърди, а след това прави безапелационен дрибъл с ляв и десен крак, преди да забие неспасяем гол в мрежата. Световните медии гръмват с коментари като: „Нейният талант и професионализъм ме вдъхновиха за това видео“, „Златен гол на Златка“, „Футболната сензация Златка“…И това е само началото, защото сюжетната линия поднася висш пилотаж, като шут с токчета и задна ножица – запазена марка за звезди от ранга на Роналдо и Стоичков.
А какво още е приготвил българският хазартен оператор efbet, особено за предстоящото европейско, следете сайта на efbet и разбира се - социалните мрежи



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да