Поради ширещите се, дори най-официално от министъра на отбраната, слухове, фантазии и теории на конспирацията как и защо възникна първо при нас и се разпространи стремително новината за идването на президента на Украйна Зеленский в София,  след като вече си тръгна, 19 минути заявява следното

Свързани новини

07.07.2023 11:00

Как пуснахме новината за Зеленский в София: Истината

Видян 1303 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поради ширещите се, дори най-официално от министъра на отбраната, слухове, фантазии и теории на конспирацията как и защо възникна първо при нас и се разпространи стремително новината за идването на президента на Украйна Зеленский в София,  след като вече си тръгна, 19 минути заявява следното:

1. Защо го направихме? Просто си свършихме работата - научихме новина, която е от съществено значение и веднага я пуснахме, защото това работим. Смехотворни са твърденията, особено на "колеги", че това било преднамерено, че някой е искал да предотврати визитата. Както се видя, тя не само, че не се провали, а си се проведе чудесно и всички останаха много доволни. Както гласи първият закон на рекламата: "Тя ускорява успеха на добрия продукт..."

2. Кой е източникът? Определено, драги конспиратори, не е нито самият министър Тагарев, както заподозряха от едната страна - не го познаваме, нито посланичката на Русия, както ни разсмиват от другия лагер - и нея не познаваме, нито пък президентът Радев, нищо че го познаваме. Разбира се, понеже сме професионалисти, никога няма да разкрием източника си. Но, който поне малко се съсредоточи върху текста на новината, може да се досети кой би могъл да бъде. Който е чел поне една кримка - също.

3. Кои са "собствените източници" на преписвачите? Понеже ние винаги цитираме колегите, тъй като това е елементарен професионализъм, ни беше жал да гледаме мъките на мисирките, които писаха в печатните и разправяха в електронните медии, че новината за Зеленский им била от "собствени източници". Голям смях! И голяма признание - явно сме толкова навътре в сърцата им, че ни имат за своя собственост.


От ръководството






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог