Свързани новини

29.10.2009 17:38

Кадиев: „Котараците“ са около Столичната община

Видян 2038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Котараците“ са около Столичната община и се увъртат около хората, които управляват - Янчулев, Софиянски, Борисов - все десни партии. Йорданка Фандъкова не е корумпирана, но на нея няма да й позволят да спре това порочно явление. Това каза на пресконференция днес кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев, цитиран от Фокус.


По неговите думи „котараци“ са фирмите, които асфалтират София, които ремонтират училищата и детските градини, които разпределят линиите в Столичния автотранспорт.


„От такива места се краде и от там се източва бюджетът на Столичната община”, беше категоричен кандидатът за кмет. Според него, „кръгът на котараците” е факт през последните 19 години. Кадиев коментира, че не може една детска градина за 95 деца да струва 2,5 млн. лв. и според него има комисионна от поне 1 млн. лв.


Той обясни, че нито Фандъкова ще разкрие какво е вършено по времето на Борисов, нито той е разкрил какво е било вършено по времето на Софиянски, нито пък Софиянски е разкрил какво се е вършило по времето на Янчулев.


Според Кадиев дебатът за София е изчезнал от дневния ред, заменен е с докладите на ДАНС - кои от тях са изчезнали, кои не са. На Националния съвет на БСП в събота Кадиев ще поиска лидерът на партията да излезе и да каже цялата истина около докладите. Ако това му бъде отказано, ще означава, че ръководството губи легитимност, бяга от опитите да бъде натикана в ъгъла БСП и се вглежда в себе си, каза Кадиев. Когато съм  сигурен, че зад мен стои една партия, която се е изчистила язвите, тогава мога да поведа агитката към изчистването на Столична община, заключи кандидат кметът.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева