„Може би Кирил Петков, без да иска, ще направи нещо полезно в жалкия си живот и през г-н Трифонов тези пари ще отидат за спасяване на някакво детенце“, добави Тошко Йорданов.

Свързани новини

11.01.2024 16:00

К. Петков е лъжец: Съдът по иск на Слави

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Излезе решението на СГС, което осъжда Кирил Петков на 50 хил. лв. за делото, което заведе Слави Трифонов. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

„Кирил Петков отново е доказан лъжец, този път със съдебно решение. Сумата е 50 000 лева и всички разноски по делото“, каза Тошко Йорданов.

„Доколкото познавам г-н Трифонов, тия пари на Кирил Петков няма да ги вземе и най-вероятно ще ги дари за спасяване на някой детски живот. И понеже той не казва каква благотворителна дейност развива, аз ще ви го кажа“, заяви Йорданов.


„Може би Кирил Петков, без да иска, ще направи нещо полезно в жалкия си живот и през г-н Трифонов тези пари ще отидат за спасяване на някакво детенце“, добави Тошко Йорданов.


Решението е на Софийския градски съд от 10-ти януари тази година и не е окончателно. То е по делото, което Трифонов заведе срещу бившия си коалиционен партньор през 2022 г. заради изказването на Петков от 13 юни, в което той нарича "Има такъв народ" мафия.


Репликата дойде в същия ден, в който Трифонов обяви, че изтегля министрите си от четворната коалиция и последва решението на петима депутати от "Има такъв народ" да напуснат формацията. Исковата молба бе подадена на 24 юни и бе за 50 хиляди лева. Още тогава Трифонов се закани, че ще съди Петков и вицепремиера Асен Василев.


"Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си.


Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И разбира се, ще ги спечеля. А сега вижте пресконференцията на "Има такъв народ", която завърши преди малко. Срещу лъжите и клеветите стоят фактите", написа тогава във "Фейсбук" Трифонов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв