Свързани новини

14.02.2020 15:47

Йотова: Държавата да се върне в селата

Видян 1177 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българската държава трябва да се върне в селата, в малките населени места, да изработи специална програма за тяхното възраждане. За това призова вицепрезидентът Илияна Йотова на честването на Деня на лозаря и празника на св. Трифон Зарезан в пазарджишкото село Славовица. Когато държавата кани младите хора да се върнат тук, първо самата тя трябва да влезе в селата и малките градове, като създаде необходимите условия за тяхното развитие, посочи вицепрезидентът. Илияна Йотова е категорична, че европейските средства не са достатъчни и е необходима намесата на държавата.


От тези земи някога Александър Стамболийски казваше, че българската държава може да се възроди, когато българинът остане здраво свързан с българската земя", изтъкна вицепрезидентът. "Днес всички, които сме се събрали тук, трябва да дадем своя обет, че ще направим всичко възможно тази плодородна и благословена земя да пребъде, призова Илияна Йотова, предаде БСТВ.


Обредното зарязване на лозите бе извършено от вицепрезидента Илияна Йотова, председателя на ЗТПК "Александър Стамболийски" Иван Костов и кметския наместник на село Славовица Славчо Велков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци