Свързани новини

22.01.2019 17:01

Йончева: Обвинението е абсурдно!

Видян 1837 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Специализирана прокуратура за сплашване, за заплаха, за публично унижение на своите противници”, заяви депутатът Елена Йончева, след като стана ясно, че официално са повдигнати обвинения срещу нея. Прокуратурата я разследва за предполагаеми финансови операции със средства, присвоени от КТБ.  Тя стана мишена, след като осъди за клевета премиера Борисов.


„Обвинението, че работейки в периода 2012-2014 г в Тв7 съм била финансирана по престъпен начин, е абсурдно. Това е периодът, в който заснех поредица от документални филми . Те са излъчени, а техниката за тяхното заснемане и монтаж, както и за репортажите в пряк ефир е налична”, аргументира се депутатът.


„Правителството и Бойко Борисов започнаха да използват създадената и контролирана от тях прокуратура. Опитват се да смажат тези, които показват как Шайката - тази организирана престъпна група, разграбва България”, категорична е Йончева.


Още през през ноември гл. прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на шестима депутати, сред които беше Йончева. Веднага след това тя заяви, че се отказва от имунитета си. Още тогава журналистката обяви, че мотивите на прокуратурата са политически.


"Всички предприети действия на прокуратурата се базират единствено на твърденията на Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров. Няма нито един факт, който да сочи, че от мен са били извършвани незаконни действия",  коментира Йончева тогава в своя позиция тогава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец