Свързани новини

08.07.2013 16:03

Извратени налитат на животни в Германия

Видян 3260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Публичните домове за секс с всевъзможни животни никнат като гъби из цяла Германия. Това се случва благодарение на закон, който направи животинското порно незаконно, но узакони секса с животни, съобщи активист за защита на животните, предаде Блиц.


Маделин Мартин разказала пред в. Frankfurter Rundschau, че сегашният закон не защитава животните от зоофилите, които все повече избират секса с животни като начин на живот. Тя подчерта един случай, при който фермер от региона Грос-Герау в югозападната част на страната е забелязал, че обичайно приятелски настроеното му стадо от овце започнало да избягва контакти с хора. Той монтирал камери за наблюдение в своите кошари и така открил, че голям брой мъже се промъквали през нощта в жилището на овцете, за да се възползват сексуално от добитъка. Сега Мартин призовава правителството да забрани категорично секса с животни в страната.


Миналия ноември германските власти обявиха, че планират да възстановят стар закон, забраняващ секса с животни. Това се случи след резкия скок на случаите на зоофилия и сайтовете, които я промотират. Парламентът започна дебати относно внасянето на промените в националния Кодекс за защита на животните, а от селскостопанската комисия към Бундестага обещаха глоба за първо нарушение в размер на над 20 000 евро.  


Зоофилията изгуби статуса си на престъпление в Германия през 1969 г., но в последните години броят на хората, практикуващи този вид секс, се е увеличил значително. В страната дори са се появили "еротични зоопаркове", в които посетителите може да се радват на животни, вариращи от лама до коза.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.