Свързани новини

25.03.2013 16:24

Изтрещя българският Уотъргейт

Видян 2353 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Покрай предизборното надлъгване медиите отделят малко внимание на един чутовен скандал. Българският Уотъргейт гръмна тези дни, след като се разбра, че опозиционни журналисти и политици са подслушвани от „частен ГДБОП”. Напомняме, че оригиналният Уотъргейт е скандал в Америка, при който администрацията на президента Никсън и лично държавният глава пада от власт, понеже се разкрива, че е слухтяла около централата на опозиционните демократи.


“Частният ГДБОП” е аналитично звено. То се е занимавало със следните дейности: събиране и анализ на публична и непублична информация за фирми, за т. нар. олигарси, за опозиционни медии и журналисти, както и за опозиционно и приятелски настроени политици. Част от стратегията е дискредитиране на олигарси, политически противници и журналисти”, разкрива в интервю за сайта offnews.bg Григор Здравков, член на Легия Антимафия. „Предоставили  сме достатъчно доказателства на компетентните органи, включващи дори и аудиофайлове, които по безспорен начин доказват моята теза. Както и сме уведомили официално комисията на Яне Янев на 18.02.2013 г.”


Според Здравков приближени фирми до ГЕРБ предоставяли реклама на външни продукции на определени телевизии. „По този начин външните продукции се развивали и лансирали определени тези. А тезите са изготвени в това аналитично звено на ГЕРБ, което ние наричаме „частен ГДБОП“, добавя Здравков.


Дни по рано пред бТВ членовете на Антимафия разкриха, че обект на акциите на въпросния “частен ГДБОП” били журналистите  Сашо Диков, Маргарита Михнева и Илияна Беновска. Разработвани били и две политически партии – БСП, където обект на внимание били Станишев, майката на детето му Моника Йосифова, Румен Овчаров и Антон Кутев. На мушката била поставена и партията на Меглена Кунева България на гражданите. От тази формация са разработвани самата Кунева, както и хората от нейното най-близко обкръжение и обществено известни лица на организацията Даниел Вълчев и Найден Зеленогорски.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей