Свързани новини

29.06.2021 17:39

Изтичането на К19 от лаборатория е единствената смислена хипотеза: Дейвид Ашър

Видян 4705 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


.Разузнавателната общност на САЩ поиска още 90 дни за достигане до единно решение кой е източникът на К19, като 80% от службите са на мнение, че вирусът е изтекъл от китайска лаборатория. По този повод най-престижният френски в. Фигаро се обърна към Дейвид Ашър ръководеше от септември 2020-а до януари 2021 г. разследването на Държавния департамент на САЩ за произхода на пандемията на Covid-19. Според него въпросът е защо Китай се държи толкова подозрително, ако няма какво да крие:
“На 15 януари т.г. нашето разследване разкри, че поне 3-ма служители на Института по вирусология в Ухан са се разболели тежко в началото на ноември 2019 г. със симптоми, наподобяващи тези на грип или Covid (б.р. 19’ вече писа за това, цитирайки италианския проф. М. Басети, който твърди, че тези 3 случая са и надлежно описани в приелите ги болници). Но може би са били много повече. Също така смятаме, че някои от членовете на техните семейства са били заразени и че може би една от техните съпруги им е починала през декември. Като се вземе предвид инкубационният период, вероятно всички тези хора са били заразени с Covid-19, а не с грип, още в края на месец октомври 2019 г. Това откритие беше липсващият елемент, за да разберем какво може да се е случило в Ухан.
Разгледах случая по-скоро като мащабно местопрестъпление, отколкото като конвенционален анализ на сведения. Опитах се да формулирам хипотези за вероятните причини и да възстановя това, което може да се е случило, с помощта на сведения и информации от няколко източника. Има много важни некласифицирани информации, но те не бяха проучени изчерпателно. Понякога просто трябваше да ги съберем и подредим в последователен ред. И точно това направи една изключителна група от изследователи в интернет, наречена Drastic, която включва и френски учени и изследователи (https://drasticresearch.org).
Изтичането от лаборатория не е 100% сигурно, но на този етап това е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.06.2021 18:20

    Само на Китай е, защото само Китай има ваксина против Ковид която крие, само Китай до днес спечели от Ковид, само в Китай днес няма разпространение на болестта, в Ухан разпространителят на заразата днес няма разболели се, изобщо Китай прееба целият свят успешно !

  • 001 Anonimen 29.06.2021 15:03

    Не е тайна,че лабораторията в Ухан не е място за работа само на китайски учени-имаше публикации,че там работят американци,французи и др.учени.Следователно,отговорността не е само на Китай.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец