Свързани новини

22.07.2012 15:49

Израелски министри: Забравете за България

Видян 1738 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки изразеният оптимизъм, че всичко е ОК от традиционно неадекватните лидери на самозвани туристически организации у нас, Израел сам съветва гражданите си да се откажат от пътувания към България.


Първи в канонадата се включи ресорният министър на туризма Стас Мисежников, който посъветва сънародниците си да премислят много пъти дали има смисъл да се излагат на риск. Към неговия глас в събота вечер се присъедини и транспортният министър Израел Кац. Той направо си каза, че не препоръчва пътувания до България. Министърът беше попитан от телевизия РТВИ защо не са били взети обичайните мерки за сигурност на самолета. Той отвърна, че държавата гарантира със служител или служители на службите при полетите на свои авиокомпании. За българската (ВИА), превозила туристите до Бургас, обаче нямал власт да наложи подобно нещо, въпреки че било обичайно да се иска и е получено уверение от нея в тази посока.


Външният министър Либерман пък каза, че ще използва като повод атентата на българско летище, за да поиска при срещата си с комисаря на ЕС по международните отношения признаването на Хизбула за терористична организация. Напомняме, че баронеса Ащън досега прави напълно балансирани изказвания по темата и не обвинява Иран и Хизбула за атентата. ЕС досега отказва да включи тази организация в списъка на престъпните общности, което не се приема от Израел.


В същото време бившият български външен министър Соломон Паси предложи еврейската държава да бъде приета за член на ЕС. Той обаче остро разкритикува политиката на българското министерство, защото е лишило дипломацията ни от „уши и очи”, каквито били разузнавачите с опит, които бяха позорно изгонени от Николай Младенов след учтиво подвигната топка от бившите му съпратийци от Синята коалиция.


В отговор Младенов, сам син на човек от ДС, нарече експертите ни по Близкия Изток и национална сигурност „мухлясали”. Преди време той нарече „боклук” всички, които „си позволяват да критикуват политиката на това правителство”. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

В последния ден на месеца може да откриете

В последния ден на месеца може да откриете, че се