Свързани новини

11.10.2012 12:06

Изоставиха наши туристи в турски курорти

Видян 1304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Група от близо 40 туристи от България бяха изоставени в различни турски курорти от същия българския туроператор "Он Травел", който не се погрижи за туристите си в Марбея.


Туристите трябвало е да си тръгнат с автобус в събота. От управата на хотелите, в които са настанени, ги предупредили, че трябва да напуснат по обяд в четвъртък, като трябва да заплатят за целия престой, иначе са заплашени с полиция. Всички телефони на фирмата, изпратила туристите в Турция, са изключени, съобщи бТВ.


Много от хората нямат пари да си платят почивката, каза Димитър Угринов в телефонен разговор от Мармарис. Българите в Турция не могат да се свържат с местния представител на фирмата, който си е изключил телефона. Изключен е и спешният телефон, обявен на нейния сайт.


Зам.-министърът с ресор "туризъм" Иво Маринов е разговарял с блокираните в Турция туристи. Той каза, че е получил информацията за изоставените около 40 българи снощи към 9 часа вечерта. В момента искаме да установим, освен тези 40 човека, какви български граждани, пътували с "Он Травел", се намират в Мармарис, в кои хотели, за да може да се организира транспорт, който да ги върне, обясни Иво Маринов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева