Свързани новини

26.09.2013 11:39

Изненадващо ГЕРБ внесе нов вот на недоверие

Видян 1050 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Парламентарната група на ГЕРБ внесе нов вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски по същата тема. Вотът е за провалената политика на правителството в областта на инвестиционното проектиране, предаде Блиц.
 От ГЕРБ не признават дебатите, които в момента текат в парламента, тъй като според тях заседанието е нелегитимно, каза на брифинг Лиляна Павлова.

Разисквания не текат. Заседанието не е легитимно. Това заяви пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ Лиляна Павлова, която заедно с Димитър Главчев, Димитър Лазаров и Красимир Велчев внесоха в деловодството на парламента нов вот на недоверие към правителството по същата тема.

„Виждаме абсолютно пагубно, брутално погазване на Конституцията и на правата на българските граждани, погазване на парламентарния правилник. В момента без наличие на кворум и без присъствие на вносителя на вота, незаконно се провеждат фалшиви и фиктивни словоизлияния пред камерите на БНТ под претекст, че има внесен и разглеждан вот. Внесохме същия вот на недоверие към правителството за пълен провал в инвестиционната политика”, коментира Павлова.


ГЕРБ внесоха в деловодството на НС искане за оставка на парламентарния шеф Михаил Миков. Формалното искане на опозицията е за оставката на председателя на НС, но по принцип ГЕРБ искат оставката и на заместник-председателите. Под искането са се подписали всички депутати от партията.

Мотивите за искането са погазване на правилника на НС и провеждане на едно нелегитимно заседание, обясни Десислава Атанасова. Ние сме с усещането, че се върнахме преди 89-та година, когато наличието на Тодор Живков, Станко Тодоров и Милко Балев в залата бяха достатъчни, за да има заседание на НС, коментира депутатката.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби