Свързани новини

25.09.2013 16:18

Бойко Борисов: Вотът на недоверие успя

Видян 1563 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вотът на недоверие успя. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Фокус. „Това е победа на всички демократични сили, които имат възможност да видят, че това правителство се крепи на „Атака”. Привържениците на „Атака” да видят, че държат ДПС и БСП във властта и най-вече, че БСП и ДПС не могат сами да си съберат депутатите. Дори Станишев го няма на вота, който да защити неговото управление. Разчита аз да му дам гласа си за това управление. Що за нахалство”, попита Борисов.


„Аз съм победител днес. Няма заседание на парламента, което да защити това пагубно за България правителство”, каза още той. Според Бойко Борисов е естествено, че министър-председателят Пламен Орешарски трябва да подаде оставка. Той каза, че не може да си обясни липсата на „Атака” в пленарна зала. „Сутринта слушах една госпожа от „Атака”, която защитаваше това министерство, което още никой не знае за какво е, за какво се харчат пари, за какво работи, дали работи изобщо.


Според Борисов ако „Атака” утре влязат в зала, ще докажат неговите думи, че това е правителството на „Атака”, което подкрепя ДПС и БСП.


„Осигуряването на кворум е задължение на мнозинството. Когато се гласува правителство или се избира председател на парламент, се изискват 121 депутати. Ние бяхме „против”. Тези, които са подкрепили това правителство, да бъдат любезни да дойдат да си осигурят кворум”, заяви Бойко Борисов. „Защо ги няма другите на работа? Къде са. Тях ги е яд в момента”, каза Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!