Свързани новини

27.08.2020 11:12

Изчезналият Янек от Дупница имал отношения с жената на Каплата преди време

Видян 2215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мистериозно изчезналият Янек Маринов от Дупница е имал преди време отношения с жената на задържания Каплата. Това разкри пред Нова тв брат му Марио.


Според него двамата мъже не са има ли отношение, но "вторият обаче реши да се разправя с Янек, защото брат ми е имал отношения с жена му преди време", каза Миланов. Марио обясни също, че полицията е изгубила ценно време отначалото на подаване на сигналите срещу колата на изчезналия мъж и стрелбата по прозореца му, което е оказало влияние. 


"Първата седмица след изчезването на Янек работата, която е била извършена, е била почти никаква. Тази загуба на време забавя загубата на всички останали институции", обясни каза Марио и допълни: "В такива важни ситуации подобен начин на действия - бавен, е крайно недопустим", предаде skandal.bg.


По думите му Янек няколко пъти е търсил контакт с Васил Каплата по време на посегателствата, а Капланов е отклонявал тези опити - затварял е телефона, казвал е, че е зает и т.н.


"Надявам се, че брат ми е жив и е държан някъде и скоро ще го видим. Не знам дали ще мине през детектор на лъжата Капланов, но се надявам да се направи всичко възможно, за да открият брат ми", добави Марио.


Припомняме, че Капланов беше задържан вчера - само ден след срещата на главния прокурор Иван Гешев с брата на изчезналия Янек.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за