Свързани новини

12.11.2021 11:05

Изборите не може да бъдат манипулирани по сценария на Борисов и Нинова: Антоанета Цонева

Видян 1811 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Резултатът от изборите ще бъде такъв, какъвто гражданите го направят, а не такъв, какъвто фантастичните флашки на Бойко Борисов и страховете на Корнелия Нинова се опитват да създадат в избирателите. Това заяви Антоанета Цонева от “Демократична България” в студио “Актуално”.
Антоанета Цонева увери избирателите, че гласуването в изборния ден ще премине нормално. Вотът не може да бъде манипулиран по начина, по който го представят Бойко Борисов и Корнелия Нинова и има достатъчно гаранции за това, че такива апокалиптични сценарии няма как да се случат, смята тя.
Антоанета Цонева определи искането на ГЕРБ и БСП за броенето на разписки от машините като фронтална атака срещу машинното гласуване.
“ГЕРБ, БСП и ДПС в ЦИК са охранители на миналото. Те атакуват фронтално всякакви иновации и технологични улеснения. За тях е много важно да има хартия в процеса, защото само така се чувстват сигурни, че ще могат не само да контролират, а и да манипулират резултатите”, допълни тя.  
Във връзка с подадения сигнал за манипулиране на вота чрез подвижни секции в пазарджишка област, водачът на листата в 13 МИР Пазарджик заяви, че е абсолютно убедена, че ДПС се опитват да контролират вота на българските мюсюлмани по брутален начин.
“Всеки глас, изтръгнат от тези места, за нас е победа. Няма да се оттеглим, защото отказваме да приемем, че българските мюсюлмани ще бъдат използвани


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева