Свързани новини

22.04.2019 10:22

Иво Христов: Политиката се преврърна във фейлетон за Борисов

Видян 1466 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Борисов иска да възпали стари седесарски рефлекси", заяви пред bTV бившият шеф на кабинета на президента и кандидат за евродепутат от БСП Иво Христов. Според него българската политическа действителност се превръща във фейлетон, в който Борисов казва нещо и след това всички го коментират.


Христов е категоричен, че са смешни твърденията на премиера за налагане на пълзяща диктатура от страна на БСП. В отговор той запита какво всъщност е това когато строеж се спира по волята на премиера или бюджетът се променя отново по негово желание. Всичко опира до Борисов по думите му.


За отношенията си с президента след напускането му на Дондуков 2 Христов поясни, че между тях има ненакърнимо доверие. "Президентът винаги ще бъде кауза за мен", изтъкна той. За Христов президентът е последователен и достоен човек, който никога не е изменил на това, което е заявил в програмата си. Според него обаче между Борисов и Радев има ценностно разминаване.


По отношение на евроизборите Христов подчерта още, че с Корнелия Нинова смятат, че те са решаващи за българската ситуация. "При победа на БСП се създават условия за предсрочни избори и излизане от безизходицата", посочи бившият шеф на кабинета на Радев. При спечелване от ГЕРБ според него ще станем свидетели как властта се бетонира.


"Не виждам в листата вътрешен евроскептицизъм", посочи още Христов. Като основна своя кауза за евроизборите той подчерта, че това ще бъде съхраняването на демокрацията в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,